آی اِلتس چه نوع آزمونی است؟
به منظور کمک به دانشگاهها و مراکز آموزش عالی برای انتخاب دانشجویان مسلط به زبان انگلیسی، آزمون آي اِلتس در سال 1989 معرفی گردید. هم اکنون، این آزمون يک معيار استاندارد بين المللي براي سنجش مهارتهاي زبان انگليسي است. کسب نمره قابل قبول در اين آزمون شرط پذيرش در دانشگاهها، مهاجرت و يا کار در بسياري از کشورهاي جهان محسوب ميشود. اين آزمون مهارتهاي چهارگانه زبان يعني گفتار، شنيدار، نوشتار و خواندن را مورد ارزيابي قرار ميدهد و تسلط بر اين مهارتها مستلزم برخورداري از دانش واژگان، گرامر و تلفظ زبان انگليسي است. نمره اين آزمون در مقياس 1 تا 9 محاسبه ميگردد که نمره 1 به معني پائينترين ميزان تسلط و نمره 9 به معني تسلط حرفهاي بر مهارتهاي چهارگانه زبان انگليسي است. بيشتر دانشگاهها و مراکز آموزش عالي نمرات بين 5/5 تا 7 اين آزمون را قابل قبول ميدانند.
اين آزمون دو شکل آکادميک و عمومي دارد. آي اِلتس آکادميک براي ادامه تحصيل در دانشگاهها و مراکز آموزش عالي مورد استفاده قرارميگيرد و آي اِلتس عمومي عمدتاً براي شرکت در آموزش هاي غير دانشگاهي، کسب تجربه کار و مهاجرت لازم ميباشد.
همانطور که شکل بالا نشان میدهد، مهارتهای شنیداری و گفتاری در دو نوع آزمون آي اِلتس مشترک بوده و مهارتهای خواندن و نوشتاری در این دو نوع آزمون اشکال متفاوتی دارند.
هر فرد میتواند به دفعات مختلف در آزمون آي اِلتس شرکت کند، اما بر اساس مقرات این آزمون، لازم است بین هر بار شرکت در آن تا آزمون بعدی سه ماه فاصله باشد.
هدف دوره
هدف دوره آشنا کردن فراگيران با سؤالات آزمون آی اِلتس و ارائه راهكارهاي لازم برای ارتقاي مهارتهاي گفتاری، شنيداری، نوشتاري، و خواندن و درك مفاهيم، گسترش دایره واژگان و مرور ساختارهای دستوري زبان انگليسي است.
سرفصلهای دوره
توصیه های لازم برای داوطلبین آزمون آي اِلتس
برای این کلاس نظری ثبت نشده است.